قوام سخت و اليافي پوست هندوانه باعث ميشود تا كمتر به عنوان يك ميان وعده مورد جذابيت باشد؛ هرچند شما ميتوانيد آن را در نوشيدن اسموتي و يا مربا مصرف كنيد. از پوست هندوانه ميتوان در ترشيجات و در معجونهاي صبحگاهي نيز استفاده كرده و يا به آن سركه سيب به همراهي برخي ادويههاي ديگر استفاده كنيد تا طعم و مزه آن بهبود يابد. برخي افراد نيز پوست هندوانه را تراشيده و داخل سالاد ميريزند و يا آن را به قطعات كوچك تكه تكه كرده و به خاطر فيبر بالاي آن داخل سس سالسا ميريزند
▫️يك تكه از پوست هندوانه بيش از ۳۰٪ از نياز روزانه شما را به ويتامين c برطرف ميكند؛ به طوري كه ميتواند ايمني بدن شما را تقويت كند. چرا كه ويتامين c به تحريك توليد گلبولهاي سفيد خون كه خط مقدم دفاع در برابر عفونتها و عوامل بيماري زاي خارجي در بدن هستند، كمك ميكند
- دوشنبه ۱۱ مرداد ۰۰ | ۱۱:۰۸
- ۳۵ بازديد
- ۰ نظر