محققان دریافتند که افزودن موز به اسموتی به دلیل آنزیمی که موز حاوی آن است، جذب فلاونولهای مفید برای قلب را تا ۸۴ درصد کاهش میدهد.
◽️طبق این تحقیق، یک آنزیم طبیعی به نام پلی فنون اکسیداز، بر توانایی بدن در جذب فلاونولها، که برای بهبود حافظه و سلامت قلب مفید هستند، تاثیر میگذارد. این آنزیم که باعث قهوهای شدن میوهها و سبزیجات است، در موز فراوان یافت میشود.
◽️بنابراین، برای بهرهمندی بیشتر از خواص اسموتیهای حاوی میوههایی مانند انواع توتها، بهتر است از اضافه کردن موز خودداری کنید.
با چقدر پول میشه خونه رو هوشمند کرد؟ روی قیمت تجهیزات هوشمندسازی ساختمان کلیک کن
- شنبه ۲۰ اردیبهشت ۰۴ | ۱۰:۳۲
- ۰ بازديد
- ۰ نظر